Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 4.5g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 1.3g3.9kcal0g1g0g0g
Hiiva 0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 1.3g3.8kcal0.1g0.7g0g0.2g
Grahamjauho 2.5g8.2kcal0.3g1.5g0.1g0.2g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g6g21kcal0.8g4g0.2g0.3g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana32g74kcal2.4g14.4g0.6g1.4g
Valittu annoskoko16g37kcal1.2g7.2g0.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna8g19kcal0.6g3.6g0.2g0.4g
Arvot/100g100g233kcal7.5g45g1.9g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646