Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 45g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 13g39kcal0g9.7g0g0g
Hiiva 2.5g1.9kcal0.3g0g0g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 13g38kcal1.1g7g0.2g1.7g
Grahamjauho 25g83kcal2.7g15.3g0.6g2.5g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g60g211kcal8.2g39.6g1.8g3.3g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana320g747kcal24.6g143.2g5.2g15.4g
Valittu annoskoko160g373kcal12.3g71.6g2.6g7.7g
Annoskoko puolitettuna80g187kcal6.2g35.8g1.3g3.9g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646