Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 16g47kcal0g11.6g0g0g
Hiiva 3g2.2kcal0.4g0g0g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 15g46kcal1.3g8.4g0.3g2.1g
Grahamjauho 30g99kcal3.2g18.3g0.7g3g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g73g254kcal9.8g47.5g2.1g4g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana384g896kcal29.4g171.6g6.2g18.6g
Valittu annoskoko192g448kcal14.7g85.8g3.1g9.3g
Annoskoko puolitettuna96g224kcal7.4g42.9g1.6g4.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646