Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 18g55kcal0g13.6g0g0g
Hiiva 3.5g2.6kcal0.5g0g0g0.2g
Ruisjauho kokojyväjauho 18g54kcal1.5g9.8g0.3g2.4g
Grahamjauho 35g116kcal3.7g21.4g0.8g3.5g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g85g296kcal11.4g55.5g2.5g4.6g
Suola, annos 3g1.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana448g1045kcal34.2g200.6g7.2g21.4g
Valittu annoskoko224g523kcal17.1g100.3g3.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna112g261kcal8.6g50.2g1.8g5.4g
Arvot/100g100g233kcal7.6g44.8g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646