Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 73g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 21g63kcal0g15.5g0g0g
Hiiva 4g3kcal0.5g0g0g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 20g61kcal1.8g11.1g0.4g2.8g
Grahamjauho 40g132kcal4.3g24.4g0.9g4g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g97g338kcal13g63.4g2.8g5.3g
Suola, annos 3g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana512g1195kcal39.2g228.8g8.2g24.8g
Valittu annoskoko256g597kcal19.6g114.4g4.1g12.4g
Annoskoko puolitettuna128g299kcal9.8g57.2g2.1g6.2g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646