Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 82g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 24g71kcal0g17.4g0g0g
Hiiva 4.5g3.4kcal0.6g0g0g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 23g69kcal2g12.5g0.4g3.1g
Grahamjauho 45g149kcal4.8g27.5g1g4.5g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g109g380kcal14.7g71.3g3.2g6g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana576g1344kcal44.2g257.4g9.2g27.8g
Valittu annoskoko288g672kcal22.1g128.7g4.6g13.9g
Annoskoko puolitettuna144g336kcal11.1g64.4g2.3g7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646