Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 900g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 260g784kcal0.3g192.7g0g0g
Hiiva 50g37kcal6.6g0.6g0.2g3.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 250g760kcal21.9g138.5g4.8g34.8g
Grahamjauho 500g1640kcal52.8g303.5g11g49.5g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g1200g4200kcal162g787.2g34.8g66g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6360g14842kcal487.2g2845g101.6g307.6g
Valittu annoskoko3180g7421kcal243.6g1422.5g50.8g153.8g
Annoskoko puolitettuna1590g3710kcal121.8g711.3g25.4g76.9g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646