Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 2.6g7.9kcal0g1.9g0g0g
Hiiva 0.5g0.4kcal0.1g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2.5g7.6kcal0.2g1.4g0g0.3g
Grahamjauho 5g17kcal0.5g3.1g0.1g0.5g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g12g42kcal1.6g7.9g0.4g0.7g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana64g149kcal4.8g28.6g1g3g
Valittu annoskoko32g75kcal2.4g14.3g0.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna16g37kcal1.2g7.2g0.3g0.8g
Arvot/100g100g233kcal7.5g44.7g1.6g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646