Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 91g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 26g79kcal0g19.4g0g0g
Hiiva 5g3.7kcal0.7g0.1g0g0.3g
Ruisjauho kokojyväjauho 25g77kcal2.2g13.9g0.5g3.5g
Grahamjauho 50g165kcal5.3g30.5g1.1g5g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g121g423kcal16.3g79.2g3.5g6.6g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1493kcal49g286.2g10.2g30.8g
Valittu annoskoko320g747kcal24.5g143.1g5.1g15.4g
Annoskoko puolitettuna160g373kcal12.3g71.6g2.6g7.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646