Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 109g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 31g95kcal0g23.3g0g0g
Hiiva 6g4.5kcal0.8g0.1g0g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 30g92kcal2.6g16.7g0.6g4.2g
Grahamjauho 60g198kcal6.4g36.6g1.3g6g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g145g507kcal19.6g95.1g4.2g8g
Suola, annos 3g2.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana768g1792kcal58.8g343.6g12.2g37.2g
Valittu annoskoko384g896kcal29.4g171.8g6.1g18.6g
Annoskoko puolitettuna192g448kcal14.7g85.9g3.1g9.3g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646