Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 33g98kcal0g24.1g0g0g
Hiiva 6.3g4.7kcal0.8g0.1g0g0.4g
Ruisjauho kokojyväjauho 31g95kcal2.7g17.3g0.6g4.3g
Grahamjauho 63g205kcal6.6g37.9g1.4g6.2g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g150g525kcal20.3g98.4g4.4g8.3g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g1855kcal60.8g355.6g12.8g38.4g
Valittu annoskoko398g928kcal30.4g177.8g6.4g19.2g
Annoskoko puolitettuna199g464kcal15.2g88.9g3.2g9.6g
Arvot/100g100g233kcal7.6g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646