Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 127g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 37g110kcal0g27.1g0g0g
Hiiva 7g5.2kcal0.9g0.1g0g0.5g
Ruisjauho kokojyväjauho 35g107kcal3.1g19.5g0.7g4.9g
Grahamjauho 70g231kcal7.4g42.8g1.5g7g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g169g592kcal22.8g110.9g4.9g9.3g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana896g2091kcal68.4g400.8g14.2g43.4g
Valittu annoskoko448g1045kcal34.2g200.4g7.1g21.7g
Annoskoko puolitettuna224g523kcal17.1g100.2g3.6g10.9g
Arvot/100g100g233kcal7.6g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646