Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 145g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 42g126kcal0g31g0g0g
Hiiva 8.1g6kcal1.1g0.1g0g0.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 40g122kcal3.5g22.3g0.8g5.6g
Grahamjauho 81g264kcal8.5g48.9g1.8g8g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g193g676kcal26.1g126.7g5.6g10.6g
Suola, annos 3g3.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1024g2390kcal78.4g458g16.4g49.6g
Valittu annoskoko512g1195kcal39.2g229g8.2g24.8g
Annoskoko puolitettuna256g597kcal19.6g114.5g4.1g12.4g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646