Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 163g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 47g142kcal0g34.9g0g0g
Hiiva 9g6.7kcal1.2g0.1g0g0.6g
Ruisjauho kokojyväjauho 45g138kcal4g25.1g0.9g6.3g
Grahamjauho 91g297kcal9.6g55g2g9g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g217g761kcal29.3g142.6g6.3g12g
Suola, annos 3g3.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1152g2688kcal88.2g515.4g18.4g55.8g
Valittu annoskoko576g1344kcal44.1g257.7g9.2g27.9g
Annoskoko puolitettuna288g672kcal22.1g128.9g4.6g14g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646