Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1800g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 520g1568kcal0.5g385.3g0g0g
Hiiva 100g75kcal13.1g1.1g0.4g6.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 500g1520kcal43.8g277g9.5g69.5g
Grahamjauho 1000g3279kcal105.6g607g22g99g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g2400g8400kcal324g1574.4g69.6g132g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12720g29683kcal974g5689.6g203g614.8g
Valittu annoskoko6360g14842kcal487g2844.8g101.5g307.4g
Annoskoko puolitettuna3180g7421kcal243.5g1422.4g50.8g153.7g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646