Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 18g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 5.2g16kcal0g3.9g0g0g
Hiiva 1g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 5g15kcal0.4g2.8g0.1g0.7g
Grahamjauho 10g33kcal1.1g6.1g0.2g1g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g24g85kcal3.3g15.8g0.7g1.3g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana128g299kcal9.8g57.2g2g6.2g
Valittu annoskoko64g149kcal4.9g28.6g1g3.1g
Annoskoko puolitettuna32g75kcal2.5g14.3g0.5g1.6g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646