Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 181g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 52g158kcal0.1g38.8g0g0g
Hiiva 10g7.5kcal1.3g0.1g0g0.7g
Ruisjauho kokojyväjauho 50g153kcal4.4g27.9g1g7g
Grahamjauho 101g330kcal10.6g61.1g2.2g10g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g242g845kcal32.6g158.4g7g13.3g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1280g2987kcal98g572.6g20.4g62g
Valittu annoskoko640g1494kcal49g286.3g10.2g31g
Annoskoko puolitettuna320g747kcal24.5g143.2g5.1g15.5g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646