Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 65g196kcal0.1g48.2g0g0g
Hiiva 13g9kcal1.6g0.1g0.1g0.9g
Ruisjauho kokojyväjauho 63g190kcal5.5g34.6g1.2g8.7g
Grahamjauho 125g410kcal13.2g75.9g2.7g12.4g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g300g1050kcal40.5g196.8g8.7g16.5g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g3710kcal121.8g711.2g25.4g77g
Valittu annoskoko795g1855kcal60.9g355.6g12.7g38.5g
Annoskoko puolitettuna398g928kcal30.5g177.8g6.4g19.3g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646