Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 7.8g24kcal0g5.8g0g0g
Hiiva 1.5g1.1kcal0.2g0g0g0.1g
Ruisjauho kokojyväjauho 7.5g23kcal0.7g4.2g0.1g1g
Grahamjauho 15g50kcal1.6g9.2g0.3g1.5g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g36g127kcal4.9g23.8g1.1g2g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana192g448kcal14.8g86g3g9.2g
Valittu annoskoko96g224kcal7.4g43g1.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna48g112kcal3.7g21.5g0.8g2.3g
Arvot/100g100g234kcal7.7g44.8g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646