Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g10g15kcal0.4g3.2g0g0g
Kermaviili Ingman 10%32g38kcal1g1.4g3.2g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g3.2g8.1kcal0.6g1.5g0.2g0.5g
Kananmuna kuoreton 8.7g12kcal1.1g0g0.9g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 66g151kcal12.6g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana240g449kcal31.4g12.2g31.2g1g
Valittu annoskoko120g225kcal15.7g6.1g15.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna60g112kcal7.9g3.1g7.8g0.3g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745