Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g11g17kcal0.5g3.6g0g0g
Kermaviili Ingman 10%36g43kcal1.1g1.6g3.6g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g3.6g9kcal0.6g1.7g0.3g0.6g
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 75g170kcal14.2g0g12.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana270g506kcal35.2g13.8g35.2g1.2g
Valittu annoskoko135g253kcal17.6g6.9g17.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna68g126kcal8.8g3.5g8.8g0.3g
Arvot/100g100g187kcal13g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745