Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g1.3g1.9kcal0.1g0.4g0g0g
Kermaviili Ingman 10%4g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.4g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 8.3g19kcal1.6g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana30g56kcal4g1.6g3.8g0.2g
Valittu annoskoko15g28kcal2g0.8g1.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna8g14kcal1g0.4g1g0.1g
Arvot/100g100g186kcal13.2g5.3g12.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745