Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g13g19kcal0.5g4g0g0g
Kermaviili Ingman 10%40g47kcal1.2g1.7g4g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g4g10kcal0.7g1.8g0.3g0.6g
Kananmuna kuoreton 11g16kcal1.4g0g1.1g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 83g189kcal15.8g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana300g561kcal39.2g15g39g1.2g
Valittu annoskoko150g281kcal19.6g7.5g19.5g0.6g
Annoskoko puolitettuna75g140kcal9.8g3.8g9.8g0.3g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745