Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g128g191kcal5.5g41g0g0g
Kermaviili Ingman 10%400g480kcal12.4g17.6g40g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g40g102kcal7.3g18.6g3.1g6.5g
Kananmuna kuoreton 110g157kcal13.8g0.3g11.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 840g1911kcal159.6g0g142.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3036g5682kcal397.2g155g394.4g13g
Valittu annoskoko1518g2841kcal198.6g77.5g197.2g6.5g
Annoskoko puolitettuna759g1421kcal99.3g38.8g98.6g3.3g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745