Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g2.5g3.8kcal0.1g0.8g0g0g
Kermaviili Ingman 10%7.9g10kcal0.2g0.3g0.8g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g0.8g2kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Kananmuna kuoreton 2.2g3.1kcal0.3g0g0.2g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 17g38kcal3.2g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g112kcal7.8g3g7.8g0.2g
Valittu annoskoko30g56kcal3.9g1.5g3.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g28kcal2g0.8g2g0.1g
Arvot/100g100g187kcal13g5g13g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745