Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g32g48kcal1.4g10.2g0g0g
Kermaviili Ingman 10%100g120kcal3.1g4.4g10g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g10g26kcal1.8g4.7g0.8g1.6g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 210g478kcal39.9g0g35.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana759g1420kcal99.2g38.8g98.6g3.2g
Valittu annoskoko380g710kcal49.6g19.4g49.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna190g355kcal24.8g9.7g24.7g0.8g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g13g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745