Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g3.8g5.7kcal0.2g1.2g0g0g
Kermaviili Ingman 10%12g14kcal0.4g0.5g1.2g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g1.2g3kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 3.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 25g57kcal4.7g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana90g169kcal11.8g4.6g11.6g0.4g
Valittu annoskoko45g84kcal5.9g2.3g5.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna23g42kcal3g1.2g2.9g0.1g
Arvot/100g100g187kcal13.1g5.1g12.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745