Lihapullat (luomusipulikeitto+kermaviili)

Luomusipulikeitto sekoitetaan kauraleseiden (tai korppujouhojen kanssa) kermaviiliin ja annetaan turvota 10 min. Sitten sekoitetaan joukkoon kananmuna ja jauheliha.

Seoksesta muotoillaan lihapullat ja paistetaan 20-30 min 200 c:ssa

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Juhaty
AineksetMääräEnergiaPHRK
Luomusipulikeitto 64g ps (Sysmän luomuherkut), annos 15g7.6g11kcal0.3g2.4g0g0g
Kermaviili Ingman 10%24g29kcal0.7g1g2.4g0g
Kauralese, Myllärin Luomu 1dl=50g2.4g6kcal0.4g1.1g0.2g0.4g
Kananmuna kuoreton 6.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 50g113kcal9.5g0g8.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana180g337kcal23.4g9g23.6g0.8g
Valittu annoskoko90g168kcal11.7g4.5g11.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna45g84kcal5.9g2.3g5.9g0.2g
Arvot/100g100g187kcal13g5g13.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112745