Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%300g387kcal62.4g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Peruna, keskikokoinen 60g128g77kcal1.9g16.6g0.1g1.1g
Paprika keltainen 180g54kcal1.7g9.2g0.4g3.6g
Kesäkurpitsa, tuore188g32kcal1.1g4.7g0.7g1.3g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)214g64kcal2.1g12.8g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2130g1258kcal139.8g92g33.4g18.2g
Valittu annoskoko1065g629kcal69.9g46g16.7g9.1g
Annoskoko puolitettuna533g315kcal35g23g8.4g4.6g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112808