Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%500g645kcal104g0g25g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Peruna, keskikokoinen 60g213g128kcal3.2g27.6g0.2g1.9g
Paprika keltainen 300g90kcal2.8g15.3g0.6g6g
Kesäkurpitsa, tuore313g53kcal1.9g7.8g1.2g2.2g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)356g107kcal3.6g21.4g0.7g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3550g2096kcal233.4g153.2g55.8g30.6g
Valittu annoskoko1775g1048kcal116.7g76.6g27.9g15.3g
Annoskoko puolitettuna888g524kcal58.4g38.3g14g7.7g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112808