Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%600g774kcal124.8g0g30g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Peruna, keskikokoinen 60g255g153kcal3.8g33.1g0.3g2.3g
Paprika keltainen 360g109kcal3.4g18.4g0.7g7.2g
Kesäkurpitsa, tuore375g64kcal2.2g9.4g1.5g2.6g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)428g128kcal4.3g25.6g0.9g4.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4260g2516kcal280g183.8g67.2g36.6g
Valittu annoskoko2130g1258kcal140g91.9g33.6g18.3g
Annoskoko puolitettuna1065g629kcal70g46g16.8g9.2g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112808