Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%700g903kcal145.6g0g35g0g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g298g179kcal4.5g38.7g0.3g2.7g
Paprika keltainen 420g127kcal3.9g21.4g0.8g8.4g
Kesäkurpitsa, tuore438g74kcal2.6g10.9g1.7g3.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)499g150kcal5g29.9g1g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4970g2935kcal326.6g214.4g78.2g42.8g
Valittu annoskoko2485g1467kcal163.3g107.2g39.1g21.4g
Annoskoko puolitettuna1243g734kcal81.7g53.6g19.6g10.7g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112808