Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%800g1032kcal166.4g0g40g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Peruna, keskikokoinen 60g340g204kcal5.1g44.2g0.3g3.1g
Paprika keltainen 480g145kcal4.5g24.5g1g9.6g
Kesäkurpitsa, tuore500g85kcal3g12.5g2g3.5g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)570g171kcal5.7g34.2g1.1g5.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5680g3354kcal373.2g245.2g89.4g48.8g
Valittu annoskoko2840g1677kcal186.6g122.6g44.7g24.4g
Annoskoko puolitettuna1420g839kcal93.3g61.3g22.4g12.2g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112808