Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%1000g1290kcal208g0g50g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Peruna, keskikokoinen 60g425g255kcal6.4g55.2g0.4g3.8g
Paprika keltainen 600g181kcal5.6g30.6g1.2g12g
Kesäkurpitsa, tuore625g106kcal3.7g15.6g2.5g4.4g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)713g214kcal7.1g42.7g1.4g7.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7100g4193kcal466.4g306.2g111.8g61g
Valittu annoskoko3550g2096kcal233.2g153.1g55.9g30.5g
Annoskoko puolitettuna1775g1048kcal116.6g76.6g28g15.3g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112808