Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 480g138kcal4.8g22.1g1.4g8.6g
Vesi, vesijohtovesi 4998g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1260g756kcal18.9g163.7g1.3g11.3g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g280g78kcal1.7g16.7g0.6g7g
Seiti pakaste 800g620kcal140.4g0g5.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow104g270kcal10.4g10.4g20.8g1.7g
Inkivääri, tuore, silputtu80g64kcal1.4g14.2g0.6g1.6g
Lohifilee1499g2924kcal280.4g0g202.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro100g31kcal2.1g4.2g0.5g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9979kcal930.6g501g468g80.4g
Valittu annoskoko10000g4989kcal465.3g250.5g234g40.2g
Annoskoko puolitettuna5000g2495kcal232.7g125.3g117g20.1g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230