Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 50g14kcal0.5g2.3g0.2g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 521g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g131g79kcal2g17.1g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)42g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g29g8.2kcal0.2g1.7g0.1g0.7g
Seiti pakaste 83g65kcal14.6g0g0.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow11g28kcal1.1g1.1g2.2g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu8.3g6.7kcal0.2g1.5g0.1g0.2g
Lohifilee156g305kcal29.2g0g21.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro10g3.2kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2085g1040kcal97g52.2g49.2g8.4g
Valittu annoskoko1042g520kcal48.5g26.1g24.6g4.2g
Annoskoko puolitettuna521g260kcal24.3g13.1g12.3g2.1g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230