Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 60g17kcal0.6g2.8g0.2g1.1g
Vesi, vesijohtovesi 625g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g158g95kcal2.4g20.5g0.2g1.4g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g35g10kcal0.2g2.1g0.1g0.9g
Seiti pakaste 100g78kcal17.6g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow13g34kcal1.3g1.3g2.6g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu10g8kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Lohifilee188g366kcal35.1g0g25.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro13g3.8kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2502g1248kcal116.8g62.8g58.8g10.2g
Valittu annoskoko1251g624kcal58.4g31.4g29.4g5.1g
Annoskoko puolitettuna626g312kcal29.2g15.7g14.7g2.6g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230