Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 70g20kcal0.7g3.2g0.2g1.3g
Vesi, vesijohtovesi 730g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g184g110kcal2.8g23.9g0.2g1.7g
Sipuli (kuorittu)58g16kcal0.8g2.8g0.1g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g41g11kcal0.2g2.4g0.1g1g
Seiti pakaste 117g91kcal20.5g0g0.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow15g39kcal1.5g1.5g3g0.2g
Inkivääri, tuore, silputtu12g9kcal0.2g2.1g0.1g0.2g
Lohifilee219g427kcal40.9g0g29.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro15g4.5kcal0.3g0.6g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2919g1456kcal135.8g73g68.2g11.8g
Valittu annoskoko1460g728kcal67.9g36.5g34.1g5.9g
Annoskoko puolitettuna730g364kcal34g18.3g17.1g3g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230