Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 80g23kcal0.8g3.7g0.2g1.4g
Vesi, vesijohtovesi 834g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g210g126kcal3.2g27.3g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g47g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Seiti pakaste 133g103kcal23.4g0g0.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow17g45kcal1.7g1.7g3.5g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu13g11kcal0.2g2.4g0.1g0.3g
Lohifilee250g488kcal46.8g0g33.8g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro17g5.1kcal0.4g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3336g1665kcal155.4g83.6g78g13.4g
Valittu annoskoko1668g832kcal77.7g41.8g39g6.7g
Annoskoko puolitettuna834g416kcal38.9g20.9g19.5g3.4g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230