Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 90g26kcal0.9g4.1g0.3g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 938g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g236g142kcal3.5g30.7g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g53g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Seiti pakaste 150g116kcal26.4g0g1.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow20g51kcal2g2g3.9g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu15g12kcal0.3g2.7g0.1g0.3g
Lohifilee281g549kcal52.6g0g38g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro19g5.8kcal0.4g0.8g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3753g1873kcal174.8g94g88g15g
Valittu annoskoko1877g936kcal87.4g47g44g7.5g
Annoskoko puolitettuna938g468kcal43.7g23.5g22g3.8g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230