Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 104g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g26g16kcal0.4g3.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.8g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Seiti pakaste 17g13kcal2.9g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow2.2g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Inkivääri, tuore, silputtu1.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Lohifilee31g61kcal5.8g0g4.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro2.1g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana417g208kcal19g10.4g9.4g1.4g
Valittu annoskoko209g104kcal9.5g5.2g4.7g0.7g
Annoskoko puolitettuna104g52kcal4.8g2.6g2.4g0.4g
Arvot/100g100g50kcal4.6g2.5g2.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230