Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 100g29kcal1g4.6g0.3g1.8g
Vesi, vesijohtovesi 1042g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g263g158kcal3.9g34.1g0.3g2.4g
Sipuli (kuorittu)83g23kcal1.1g4g0.2g1.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g58g16kcal0.4g3.5g0.1g1.5g
Seiti pakaste 167g129kcal29.3g0g1.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow22g56kcal2.2g2.2g4.3g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu17g13kcal0.3g3g0.1g0.3g
Lohifilee313g610kcal58.5g0g42.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro21g6.4kcal0.4g0.9g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4170g2081kcal194.2g104.6g97.6g16.8g
Valittu annoskoko2085g1040kcal97.1g52.3g48.8g8.4g
Annoskoko puolitettuna1043g520kcal48.6g26.2g24.4g4.2g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230