Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 120g35kcal1.2g5.5g0.4g2.2g
Vesi, vesijohtovesi 1250g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g315g189kcal4.7g40.9g0.3g2.8g
Sipuli (kuorittu)100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g70g20kcal0.4g4.2g0.1g1.7g
Seiti pakaste 200g155kcal35.1g0g1.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26g68kcal2.6g2.6g5.2g0.4g
Inkivääri, tuore, silputtu20g16kcal0.4g3.6g0.2g0.4g
Lohifilee375g731kcal70.1g0g50.6g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro25g7.7kcal0.5g1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5002g2496kcal232.6g125.2g117g20g
Valittu annoskoko2501g1248kcal116.3g62.6g58.5g10g
Annoskoko puolitettuna1251g624kcal58.2g31.3g29.3g5g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230