Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 140g40kcal1.4g6.4g0.4g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 1459g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g368g221kcal5.5g47.8g0.4g3.3g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Porkkana, keskikokoinen 65g82g23kcal0.5g4.9g0.2g2g
Seiti pakaste 233g181kcal41g0g1.6g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g79kcal3g3g6.1g0.5g
Inkivääri, tuore, silputtu23g19kcal0.4g4.2g0.2g0.5g
Lohifilee438g854kcal81.8g0g59.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro29g9kcal0.6g1.2g0.1g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5838g2913kcal271.4g146.2g136.6g23.4g
Valittu annoskoko2919g1457kcal135.7g73.1g68.3g11.7g
Annoskoko puolitettuna1460g728kcal67.9g36.6g34.2g5.9g
Arvot/100g100g50kcal4.6g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230