Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 160g46kcal1.6g7.4g0.5g2.9g
Vesi, vesijohtovesi 1667g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g420g252kcal6.3g54.6g0.4g3.8g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g93g26kcal0.6g5.6g0.2g2.3g
Seiti pakaste 267g207kcal46.8g0g1.9g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow35g90kcal3.5g3.5g6.9g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu27g21kcal0.5g4.7g0.2g0.5g
Lohifilee500g975kcal93.5g0g67.5g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro33g10kcal0.7g1.4g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6672g3329kcal310.4g167.2g156.2g27g
Valittu annoskoko3336g1664kcal155.2g83.6g78.1g13.5g
Annoskoko puolitettuna1668g832kcal77.6g41.8g39.1g6.8g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230