Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 180g52kcal1.8g8.3g0.5g3.2g
Vesi, vesijohtovesi 1876g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g473g284kcal7.1g61.4g0.5g4.3g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g105g29kcal0.6g6.2g0.2g2.6g
Seiti pakaste 300g233kcal52.7g0g2.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow39g101kcal3.9g3.9g7.8g0.6g
Inkivääri, tuore, silputtu30g24kcal0.5g5.3g0.2g0.6g
Lohifilee563g1097kcal105.2g0g76g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro38g12kcal0.8g1.6g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7506g3745kcal349.2g187.8g175.6g30.2g
Valittu annoskoko3753g1872kcal174.6g93.9g87.8g15.1g
Annoskoko puolitettuna1877g936kcal87.3g47g43.9g7.6g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230