Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 20g5.8kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 208g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g53g32kcal0.8g6.8g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)17g4.5kcal0.2g0.8g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Seiti pakaste 33g26kcal5.9g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow4.3g11kcal0.4g0.4g0.9g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0.1g
Lohifilee63g122kcal11.7g0g8.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro4.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana834g416kcal39g20.8g19.4g3.6g
Valittu annoskoko417g208kcal19.5g10.4g9.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna209g104kcal9.8g5.2g4.9g0.9g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230