Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 200g58kcal2g9.2g0.6g3.6g
Vesi, vesijohtovesi 2084g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g525g315kcal7.9g68.3g0.5g4.7g
Sipuli (kuorittu)167g45kcal2.2g8g0.3g2.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g117g33kcal0.7g6.9g0.2g2.9g
Seiti pakaste 334g259kcal58.6g0g2.3g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow43g113kcal4.3g4.3g8.7g0.7g
Inkivääri, tuore, silputtu33g27kcal0.6g5.9g0.3g0.7g
Lohifilee625g1219kcal116.9g0g84.4g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro42g13kcal0.9g1.8g0.2g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8340g4161kcal388.2g208.8g195g33.4g
Valittu annoskoko4170g2081kcal194.1g104.4g97.5g16.7g
Annoskoko puolitettuna2085g1040kcal97.1g52.2g48.8g8.4g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230