Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 240g69kcal2.4g11g0.7g4.3g
Vesi, vesijohtovesi 2501g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g630g378kcal9.5g81.9g0.6g5.7g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Seiti pakaste 400g310kcal70.3g0g2.8g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow52g135kcal5.2g5.2g10.4g0.8g
Inkivääri, tuore, silputtu40g32kcal0.7g7.1g0.3g0.8g
Lohifilee750g1463kcal140.3g0g101.3g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro50g15kcal1.1g2.1g0.3g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10008g4994kcal465.8g250.4g234.2g40.2g
Valittu annoskoko5004g2497kcal232.9g125.2g117.1g20.1g
Annoskoko puolitettuna2502g1248kcal116.5g62.6g58.6g10.1g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230