Kirkas kalakeitto

Keitä pilkatut vihannekset kasvisliemessä.

Lisää sei- ja lohipalat, anna lohen nahan antaa makua hetkinen ennen lohikuutioiden leikkaamista.

Lisää kaprikset lopuksi ja anna hautua 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 417 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 30g8.7kcal0.3g1.4g0.1g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 313g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g79g47kcal1.2g10.2g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g18g4.9kcal0.1g1g0g0.4g
Seiti pakaste 50g39kcal8.8g0g0.4g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5g17kcal0.7g0.7g1.3g0.1g
Inkivääri, tuore, silputtu5g4kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lohifilee94g183kcal17.5g0g12.7g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro6.3g1.9kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1251g624kcal58.2g31.4g29.4g4.8g
Valittu annoskoko626g312kcal29.1g15.7g14.7g2.4g
Annoskoko puolitettuna313g156kcal14.6g7.9g7.4g1.2g
Arvot/100g100g50kcal4.7g2.5g2.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113230